Deca novog doba

Deca novog doba

Osnivačica Theta Healing® metode, Vianna Stibal, podelila je sa nama zanimljivosti o dušama koje biraju da dođu na ovu planetu. Planeta Zemlja je jedna od najtežih škola u tom “spiritualnom svetu”.

Deca duge

Deca duge, ili Deca novog doba su ona deca koja su posebna i koja pre rođenja odluče sa kojom višom svrhom dolaze u svoje fizičko telo.

Još od davnina Svet očekuje dolazak Dece duge koja su senzibilna i intuitivna.

Deca duge su “star-mali” mudri ljudi i rođeni su sa sposobnošću da promene set oko sebe.

Deca duge zrače beskrajnim ljubavlju i strpljenjem.

Indigo deca

,,Indigo dete” ima različita tumačenja i termini ma različitu primenu, u Theta Healing®-u se tumače kao deca koja su tu da najave novo doba i novo vreme. Indigo deca su na planeti Zemlji poslednjih 45 godina, a neka i duže. Ta deca su Bronzana i Zlatna deva. Najstarije Indigo dete za koje je poznato ima preko 78 godina.

Indigo, Bronzana i Zlatna deca su vrlo osetljiva na energiju oko sebe. Ova deca su rođena sa mnogim osobinama umetnika. Ako neko ne treba i ne mora da bira jednu specifičnu karijeru – to su ta deca, njima je jednostavno čudno da moraju da izaberu samo jednu specifičnu profesiju. Ova deca imaju uravnotežen um i uravnoteženi odnos muške i ženske energije.

Indigo dete ima neopisivu intuiciju i izvrsno manifestuje, ali može pasti pod uticajem negativnosti oko sebe, dok Dete duge jednostavno menja tu negativnost.

Indigo deca sada poprimaju vibraciju Dece duge.

Bronzana deca

Bronzana deca su naučnici budućnosti, ona vole da sastavljaju i rastavljaju stvari. Kako Vianna navodi, ona stalno pitaju ,,Zašto?” to su deca koja bi volela da postanu botaničari, mikrobiolozi, kvantni fizičari i oni koji se bave drugim područjima naučnog istraživanja. Vrlo retko menjaju mišljenja.

Bronzana deca su usredsređena i odlučna da nađu odgovore. Ona će biti odgovorna za pronalaženje odgovora vezanog za problem ozonskog omotača i za rešavanje problema sa našom vodom. Kako navodi Vianna, kao i Indigo deca, i ona imaju obeležja ljubavi i samilosti. Ona su uključena da Bog i nauka često idu zajedno, ruku pod ruku. Bronzana deca razumeju kako funkcioniše energija i da se ona može proučavati.

Zlatna deca

Zlatna deca dolaze na svet sa izutetnim sposobnostima i sposobnostima manifestovanja. To su rođeni iscelitelji i nemaju sumnje u Stvoriteljevu isceljujuću moć. Iako Indigo i Ljubičasta deca takođe imaju isceliteljskih sposobnosti, Zlatna deca su vešta u stvaranju manifestacija i mogu stvarno ,,da vide” problem i da ga reše. Oni se ističu na području isceljivanja emocija, kako telesnih tako i genetskih.

Ona su često usredsređena na isceljivanje, mada imaju i dara za umetnost. U vrlo ranom uzrastu odaberu kakav život žele da imaju. Mnogi postaju lekari, hirurzi ili medicinski naučnici.

Deca novog doba imaju izražene sposobnosti da vole. Za razliku od mnoge druge dece, ona su draga i obzirna i žele da svi žive složno. Ona se često osećaju kao da ne pripadaju određenim okruženjima i mogu jasno da osećaju vibracije, da li su prihvaćena ili ne. Ona su inteligentnija od prosečne dece.

Ova deca razumeju druge ljude.

Možda će se mnogi pronaći među ovom posebnom decom, čestitam Vam na tome i drago mi je da smo deo iste ekipe, i kako Vianna kaže, na nama je kako ćemo to primeniti.

Svrha postojanja je život sa svrhom.

Uživajmo u Energiji,

Vaša Snežana & ELIXIR FOR SUCCESS

Purpose – support – skills – manifest