Isceljenje tela Kundalini Reiki Energijom

Isceljenje tela Kundalini Reiki Energijom

,,Jedna od svrha Kundalini Energije jeste u tome da pročisti i prolepša ćelije tela, kako bi u sistemu mogle da deluju veće mentalne i duhovne snage. Korisno je sve što taj proces potpomaže. Naučićete da posmatrate svoje telo, da prepoznate mesto na kom se energija nalazi, smer u kojem želi da ide i da pomaže kretanje, kako biste skratili vreme i smaljili zbrku i bol.”

-Luis Paulson

Praktikovanjem Kundalini Reiki metode možete brže da prevaziđete neki telesni simptom koji se javlja kao, na primer, posledica stresa, neredovne ishrane ili “menadžerskog” načina života.

Praktikovanjem Kundalini Reiki metode možete da iscelite simptom ( ili bolest ) od uzroka, na svim ćelijama i na svim nivoima.

Telo ume da se regeneriše na blag i prirodan način, i jedan od načina da to sebi omogućimo jeste i praktikovanje Kundalini Reikija.

Kundalini Reiki tretman traje od 3 do najviše 10 minuta, na dnevnom nivou, svako od nas može da odvoji toliko vremena za protok čiste životne energije, koja pokreće i daje nam dodatnu energiju za svakodnevne aktivnosti. 

Praktikovanje Kundalini Reikija, kao i ostalih Reiki stilova, ima svoj način zaštite od negativnosti bilo koje vrste. 

Svaka energetska zaštita koja Vam je na raspolaganju dobro dođe, a ne može da škodi.

Uživajmo u Reiki Energiji,

Vaša Snežana & ELIXIR FOR SUCCESS

Purpose – support – skills – manifest