Kundalini Reiki i strpljenje

Kundalini Reiki i strpljenje

Kundalini Reiki metoda je jedan od poznatijih Reiki stilova, jer između brojnih beneta koje imamo praktikovanjem, jedan od benefita je i taj da Kundalini Reiki daje brze i konkretne rezultate.

Nakon obuke, za Kundalini Reiki autotretman je dovoljno izdvojiti 3 do 10 minuta dnevno.

Zato što Kundalini Reiki daje brze rezultate, ne zahteva puno vremena tako da ne oduzima previše vremena i praktičari mogu nesmetano da obavljaju svakodnevni posao, mnogi, povučeni brzim rezultatima, gube strpljenje za uobičajeni tok svakodnevnih stvari.
To se svakome od nas desi, nije strano, to je sastvani deo života života.

Međutim…

Nikada ne znate kako bi “scenario izgledao” da niste odradili Reiki tretman.

Nikada ne znate koliko biste morali vremena, energije i akcije da uložite, i da “aktivno čekate” da se sve kockice poslože, da manifestujete svoje ciljeve da niste redovno radili Reiki tretmane.

Kada nestrpljenje izađe na scenu, uglavnom je dovopljno samo odraditi jedan autotretman za balans čakri. To je univerzalna namera koju možete da praktikujete kada ne znate kako tačno da formulišete nameru. U onim momentima kada “ne znate šta pre da radite”.

Možete da odradite tretman sa namerom: ,,Dai mate strpljenja.”

Formiranje namere znači kanalisanje energije u tom smeru koji Vam je potreban.

Bitno je da je da je namera afirmativna, podržavajuća i da nema negaciju u sebi, kako bi protok energije bio jači i efikasniji.

Za sve dodatne informacije, naravno, možete me kontakirati.

Uživajmo u Reiki Energiji,

Vaša Snežana & ELIXIR FOR SUCCESS

Purpose – support – skills – manifest