Šta su Vama pričali kada ste bili mali?

Šta su Vama pričali kada ste bili mali?

Ono šta su nam pričali u detinjstvu, može dosta da utiče na samopouzdanje koje imamo danas. 


Bazična struktura ličnosti se formira u periodu do četvrte godine i od toga šta dete vidi, čuje, percipira, čime se igra i bavi, stvara svesna i nesvesna uverenja.

Do četvrte godine se formira “osnovni nivo duše”, tako da uverenja koja prihvatimo u toku tog perioda u velikoj meri utiču na život.

ThetaHealing® tretmanom možemo deinstalirati nepodržavajuća verovanja, i zameniti ih novim koja nam služe.

Kada sam bila mala, moj tata je često govorio da deca imaju odličnu percipciju, da vide, čuju i osećaju „kao Indijanci“, a mama, da je dete lepo kakvo god da je, bilo da je bucko, ili da nije bucko.
To je za mene bilo dosta podržavajuće.


Svesna sam koliko su te neke jednostavne životne mudrosti, koju su ljudi oko mene govorili kada sam bila dete, formirale mene kao ličnost, bez kojih ni jedan moj uspeh na svim poljima ne bi bio takav kakav jeste.

Kada se to ukombinuje sa bezuslovnom ljubavlju koju mi porodica nesebično pruža, i koju su meni i bratu pružali kada smo bili mali – sve što je do nas je da živimo svoju genijalnost kada smo već imali genijalno detinjstvo.

U NLP-u postoji jedna rečenica koja podseća da ,,Nikad nije kasno za srećno detinjstvo”, i to možemo takođe da da ostvarimo i praktikovanjem ThetaHealing® tretmana.

Verovanja možemo promeniti različitim tehnikama, kako kome šta više prija.

Svako ima pravo da bira metodu kojom želi da isceli, prevaziđe i reprogramira neko uverenje.

Možete zakazati  konsultacije i  možemo da otkrijemo koja metoda je najboljaza Vas i za datu situaciju na kojoj bi bilo dobro poraditi u službi Vašeg najvišeg dobra.

Uživajmo u razvoju,

Vaša Snežana & ELIXIR FOR SUCCESS

Purpose – support – skills – manifest