Svaka ćelija tela ima svest, i svest se nalazi u svakoj ćeliji

Svaka ćelija tela ima svest, i svest se nalazi u svakoj ćeliji

U toku fizičke aktivnosti telo se oslobađa od toksina, kako toksina u “fizičkom” obliku, tako i energetskih toksina koje uzrokuje stres, nezgodni odnosi sa drugim ljudima, nezgodne situacije, sitne male neprijatnosti u svakodnevnim rutinama…

Neki trening nazivaju “izduvnim ventilom” …

Ta metafora nije baš prikladna, jer, niti je telo mašina, niti fabrika sa nekim tamo ventilima.
Telo jeste fenomenalna jedinstvena bio-fabrika, i lep model na osnovu koga su napravljeni neki roboti… međutim – roboti nemaju svest. Koliko god da su “inteligentni” nemaju višu svest.

A telo je ima.
Svaki organ.
Svaka ćelija.

Može se reći da je trening jedan od načina uspostavljanja balansa tela, emocija i uma na prirodni, zdrav, način funkcionisanja.

Svaka ćelija tela sadrži DNK, i ponekad, toksini koji dugo nisu ispoljeni iz tela mogu da izazovu neka maligna oboljenja.

ThetaHealing® tretmanom je moguće isceliti telo i na genetskom nivou.

U toku tretmana, nikada ne tražimo da “svi toksini iz tela budu povučeni” jer neki toksini i teški metali omogućavaju telu normalno funkcionisanje, oni imaju toksične karakteristike ukoliko su u većoj meri prisutni u organizmu.

Ono što je važno je da, osim toga koju hranu unosimo, biramo i emocije koje imamo prema hrani.

Jer i same neprijatne emocije i rečenice ili epiteti kojima nazivamo hranu mogu destruktivno da utiču na naše bio-energetsko polje i zdravlje.

Bilo bi lepo da se prema hrani ophodimo sa poštovanjem, jer daje energiju telu, koje ima svoju svrhu u manifestaciji misije duše.

Uživajmo u razvoju,

Vaša Snežana & ELIXIR FOR SUCCESS

Purpose – support – skills – manifest