Energetska radionica - Sinergija želja i energije novca

Sinergija želja i energije novca je energetska radionica osmišljena tako da Vam pomogne da prevaziđete barijere povezane sa novčanim aspektom, na svesnom i nesvesnom nivou, nastale kao posledica različitih okolnosti.

Novac nije samo papir, to je jedna jako fina energija, i bilo bi lepo da imamo adekvatan odnos prema njoj.

Želje i pojam novca su u našoj kulturi stvaranja dosta osetljive teme i kolektivnog mentaliteta koje poprilično imaju uticaj na neke nama bitne aspekte, ponekad direktno, ponekad indirektno. 

Glavni fokus ove radionice je da Vam ovo iskustvo doprinese i aktivira podržavajuća uverenja i aspekte, da sklonimo blokade u vezi sa novcem na blag i prirodan način, da podrži razvoj svesti i pomogne u kreiranju novih i realizaciji iskrenih želja, planova i ciljeva.
Novac je sastavni deo života i na ovoj energetskoj radionici pričamo o tome kako želje i uverenja mogu da privuku novac, resurse, dobre ljude i povoljne prilike i radimo konkretne tehnike koje idu u prilog tome. Tehnike možete da primenjujete i samostalno, naravno, za svaki vid daljeg mentorstva i konsultacija stojim Vam na raspolaganju.

Dobrodošli su svi koji žele da malom korekcijom svog načina rada:
– svoj lifestyle podignu na viši nivo;
– smanje rashod vremena i energije;

– primene konkretne korake koje pomažu boljem razvoju finansijske situacije;

– nauče kako da „barataju“ jednostavnim tehnikama koje doprinose materijalnom prosperitetu;

– nauče kako da elegantno i eteički zaštite svoje interese, i pri tom, ostanu korektni prema svima koriste vreme, energiju i novac na optimalniji i efikasniji način.

 

Zadovoljstvo mi je da mogu da podelim ove tehnike sa onima koji su otvoreni da sagledaju, osete i čuju nešto više od očekivanog.
Više o tome kako možemo da napravimo adekvatne uslove za izobilje svake vrste, novac, resurse, dobre ljude i povoljne prilike čeka Vas na ovoj energetskoj družionici.

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati onako kako Vama najviše odgovara. Osim koučinga (IANLP), NLP radionica, ThetaHealing® sesija i obuka za različite Reiki stilove i nivoe, možete me kontaktirati i za individualne Reiki tretmane.

Za sve ljude koji izaberu mene za jednog od svojih Učitelja bilo kog stila Reikija pružam i besplatnu podršku i u vidu zatvorene Facebook grupe u kojoj delim značajne smernice, kanalisane informacije i dodatne materijale koji mogu da služe vašem ličnom i profesionalnom napretku i razvoju.

 

Uživajmo u uspehu,

Snežana & ELIXIR for SUCCESS

Vidimo se!