Kundalini Majstor Učitelj

Nakon inicijacije u Treći stepen Kundalini Reikija, Kundalini se potpuno budi, podiže do krunske čakre i kontinuirano oslobađa iz nje. Buđenje Kundalini izvršeno je u skladu sa našim prirodnim predispozicijama, mogućnostima i potrebama. Dodatno se šire i pročišćavaju svi energetski kanali. U potpunosti se otvaraju prva, druga, treća i peta čakra.

U zavisnosti od opštih energetskih sposobnosti, svaka osoba inicirana u Treći stepen Kundalini Reikija, može inicirati druge osobe u sva tri stepena Kundalini Reikija. Preporuka je da budete Usui Reiki Majstor Učitelj da biste se bavili inicijacijama u bilo koje energije, ali činjenica je da završen Treći stepen Kundalini Reikija donosi zvanji Majstora Učitelja za ovaj energerski sistem.

Nakon inicijacije (podešavanja Vašeg energetskog kanala na nivo energije) u Treći stepen Kundalini Reikija, dobijamo sposobnost za izvođenje sledećih energetskih tehnika (Mala napomena – ovo su tehnike u okviru ovog stila u okviru ove metode koje dobijate na ovoj obuci.):

– Dijamantski Reiki

– DNK Reiki

– Kristalni Reiki

– Lokacija Reiki

– Porođajna trauma Reiki

– Prošli život Reiki

– Balans Reiki

Za više informacija i za sva potrebna i dodatna pitanja u vezi sa ovom obukom možete da me kontaktirate onako kako Vama najviše odgovara.

Želim Vam puno uspeha u radu i da otkrijete svoje potencijale i talente!

 

Osim koučinga (IANLP), NLP radionica, ThetaHealing® sesija i obuka za različite Reiki stilove i nivoe, možete me kontaktirati i za individualne Reiki tretmane.

Za sve ljude dobre volje koji izaberu mene za jednog od svojih Učitelja bilo kog stila Reikija pružam i besplatnu podršku i u vidu zatvorene Facebook grupe u kojoj delim značajne smernice, kanalisane informacije i dodatne materijale koji mogu da služe vašem ličnom i profesionalnom napretku i razvoju.

 

,,Kada te svetlost čačlucne, najbolje u tebi svetlucne.“

Sve najbolje u daljem radu, neka vas srećne misli prate i sa radošću da stvarate! 

 

Snežana & ELIXIR for SUCCESS