Kundalini Reiki Busteri

Kundalini Reiki u svojoj osnovi ima tri stila (Praktičar, Terapeut, Majstor Učitelj).

Kundalini Busteri (Boosters) su, kako samo ime kaže dodatno pojačanje vlastite kundalini energije.

Sastoji se od jednog energetskog podešavanja vašeg kanala (inicijacije).

Kada osoba dođe do ovog nivoa, znate već, neke stvari dolaze same.

Ovo pojačanje je iskanalisao Ole Gabrijelsen i ovaj vid obuke može da Vam prenese osoba koja je i Usui Reiki Majstor Učitelj i da ume da prenese znanje i prema ovom unapređenom vidu kanalisanja energije. Obzirom na to da su mi Učitelji preneli i prvobitni način obuke i ovaj unapređeni, svakako Vam stojim na raspolaganju i čast mi je da sam deo Vašeg ličnog napretka i razvoja. Iskreno se nadam da ćete svoje umeće prenositi drugima sa puno ljubavi, entuzijazma i onako kako može da prenese duša duši i čovek čoveku. 

Za više informacija i za sva potrebna i dodatna pitanja u vezi sa ovom obukom možete da me kontaktirate onako kako Vama najviše odgovara.

Želim Vam puno uspeha u radu i da otkrijete svoje potencijale i talente, da briljirate na svim poljima, uvek i svuda!

 

Osim koučinga (IANLP), NLP radionica, ThetaHealing® sesija i obuka za različite Reiki stilove i nivoe, možete me kontaktirati i za individualne Reiki tretmane.

Za sve ljude dobre volje koji izaberu mene za jednog od svojih Učitelja bilo kog stila Reikija pružam i besplatnu podršku i u vidu zatvorene Facebook grupe u kojoj delim značajne smernice, kanalisane informacije i dodatne materijale koji mogu da služe vašem ličnom i profesionalnom napretku i razvoju.

 

,,Kada te svetlost čačlucne, najbolje u tebi svetlucne.“

Sve najbolje u daljem radu, neka vas srećne misli prate i sa radošću da stvarate! 

 

Snežana & ELIXIR for SUCCESS