Kundalini Reiki - Drugi stepen

Drugi stepen Kundalini Reikija donosi zanimljive promene u život svakog pojedinca.

Brže manifestujete ciljeve, lakše sklanjate blokade, Energija Vam pruža vetar u leđa da ostvarite svoje snove i ciljeve koji su Vam zaista važni.

Energija bisti um, telo prolazi kroz fazu detoksikacije, jasnije Vam je “koliko daleko možete da dobacite” i znate da imate podršku da možete da postignete i preko svojih granica.

Dosta toga se sredi u toku praktikovanja između prvog i drugog stepena.

Iskanališete misli, akcije i emocije koje su Vam potrebne, i sklonite ono što je potrebno skloniti.

Jedini uslov je da imate završeni prvi stepen Kundalini Reikija ( … i da dodam, moj predlog je, da ste barem dva puta pročitali skriptu koju ste dobili, da ste praktikovali metodu u međuvremenu onoliko koliko ste bili u mogućnosti).

Nema potrebe za žurbom, uzmite vremena koliko Vam treba, možemo da se čujemo da vidimo kako stoje stvari. Svako ide svojim tempom, i nema uopređivanja sa drugima.

Nema dvoumljenja, nema dileme, što odlučnije krenete to manje vremena i energije gubite na “klackanje” i opiranje.

Energija počinje da radi kada donesete odluku.
Bez otpora prema promeni prihvatite sebe i svoju moć, harizmu, snagu, ljubav prema sebi i iskonsku energiju koja leži u Vama. (Energiju koja već “struji” kroz vas.)

Mogu da nabrojim više različitih situacija, kako svojih, tako i iz tuđih primera, jednostavno promena koju praktikovanje Kundalini Reikija donosi je sklad, inspiracija, kreativnost, ljubav, sreća, snalaženje i istrajavanje čak i onda kada “ne cveta cveće”.

Takođe, Kundalini donosi i bolje upoznavanje sa svojim karakternim crtama i kako da uslovno rečeno “podnesete sebe” odnosno, kako da živite skladno (ili kako Vam odgovara, možda neko voli žešću dinamiku) u skladu sa svojim istinskim karakterom.

Jedan od najpribližnijih opisa koje mogu da navedem posmatrajući ljude koji su prolazili Kundalini obuke jeste “kao da se duša ponovo vraća kući”.
Ljudi dolaze sebi, otpustaju nekorisne obrasce, osećaju se i zrače “kao milion dolara”.
Fenomenalno je gledati ljude kako rastu, napreduju i grade sebe na zdravim temeljima, neprocenjivo iskustvo i lepota života bez ikakvih kompromisa.

Iskreno, mogla bih o ovome da pričam satima i satima… i danima i danima… 

Trajanje obuke za drugi stepen je oko dva sata i sve obuke u okviru ovog stila je moguće pohađati online u realnom vremenu ili uživo u prostoru, grupno ili individualno.

 

Za više informacija i za sva potrebna i dodatna pitanja u vezi sa ovom obukom možete da me kontaktirate onako kako Vama najviše odgovara.

Želim Vam puno uspeha u radu i da otkrijete svoje potencijale i talente, da briljirate na svim poljima, uvek i svuda!

 

Osim koučinga (IANLP), NLP radionica, ThetaHealing® sesija i obuka za različite Reiki stilove i nivoe, možete me kontaktirati i za individualne Reiki tretmane.

Za sve ljude dobre volje koji izaberu mene za jednog od svojih Učitelja bilo kog stila Reikija pružam i besplatnu podršku i u vidu zatvorene Facebook grupe u kojoj delim značajne smernice, kanalisane informacije i dodatne materijale koji mogu da služe vašem ličnom i profesionalnom napretku i razvoju.

 

,,Kada te svetlost čačlucne, najbolje u tebi svetlucne.“

Sve najbolje u daljem radu, neka vas srećne misli prate i sa radošću da stvarate! 

 

Snežana & ELIXIR for SUCCESS