Liderstvo, delegiranje i planiranje

Na interaktivnom predavanju ,,Liderstvo, delegiranje i planiranje“ sa elementima NLP radionice govorimo o tome sa čime se sve lideri susreću u toku rada, koji modeli liderstva postoje, šta je delegiranje, kako delegirati…

Šta radimo?

  • Komunikacione modele.
  • Šta je to ,,asertivno ponašanje“ i radimo nekoliko vežbi u okviru te tematike.
  • Šta je to „feedback“ i kako primeniti to u svakodnevno govoru.
  • Koje vrste lidera postoje, kako to možete da primenite.
  • Tehnike koje mogu da Vam služe da sebe izgradite i poboljšate predstavljanje sebe i svojih kvaliteta.
  • Uspešni, provereni načini deligiranja koje možete odmah da primenite.
  • Kako primeniti dobre komunikacione strategije tako da ostvarite izvanredan biznis model.
  • Konkretne strategije organizacije i planiranja vremena i prioriteta.

 

Interaktivno predavanje sa elementima radionice traje 4 sata.

Između ostalog, kao dodatak, govoriću i o svom iskustvu i primerima iz prakse, koje od tih tehnika su mi pomogle prilikom izrade Java projekata na kojima sam radila u jednoj firmi u Beogradu.

Kako je teklo moje angažovanja u kompaniji Dream Trips kada sam i kako postigla poziciju Golden Lider menadžera, zašto sam dala otkaz i kako stvari funkcionišu u tako velikom sistemu.

U toku ovog predavanja – radionice, podeliću sa vama in eke stvari koje mogu da vam posluže prilikom kreiranja Sturt-up kompanije, koje sam koristila prilikom takmičenja IF4TM 2017 za najbolju studentsku ideju i sa koleginicama Simonom i Selenom osvojile smo treće mesto u Nišu, sa idejom TRIS Centar ( na mom YouTube kanalu možete pronaći video koji govori o čemu se tačno radi, a na mojim društvenim mrežama sve dodatne pojedinosti o tome). To je jako značajno iskustvo za mene i puno toga sam naučila, lekcije koje sam iz tog iskustva izvukla su neprocenjive i peporučujem mladim ljudima da se oprobaju u bilo kom takmičenju sličnog tipa, zanimljivo je, brže savladate neke životne lekcije i ojačate svoje sposobnosti timskog igrača. To će Vam svakako i te kako dobro služiti kada krenete da radite realan posao u realnoj firmi gde imate i šefa, a čak i ako otvorite neku privatnu firmu, ovo može da Vam služi kao ,,teren za zagrevanje”.

U svakom slučaju –  posao je sastavni deo života.

NLP tehnikama sam pomogla i klijentima da postignu željeni profit u firmi u kojoj sam radila kao programer, dakle, angažovana sam bila i kao programer i kao NLP trener. U toku timskog koučinga smo jasno postavili prioritete i granice i kao tim i svako kao pojedinac.

Važno je da razumete razliku između lidera i menadžera.

Važno je da razumete da pravi lider pravi lidere.

I da je svako lider u svom životu.

Ukoliko Vas više interesuje ova tema ili pravite svoj start up, pišite mi, raspoložena sam za sve dodatne konsulultacije u vezi sa time.

I još jednom, nikada nemojte da zaboravite, odnosno, setite se uvek i pu pravom trenutku – ti si lider svog života.

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati onako koako Vama najviše odgovara. Osim koučinga (IANLP), NLP radionica, ThetaHealing® sesija i obuka za različite Reiki stilove i nivoe, možete me kontaktirati i za individualne Reiki tretmane.

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati onako kako Vama najviše odgovara. Osim koučinga (IANLP), NLP radionica, ThetaHealing® sesija i obuka za različite Reiki stilove i nivoe, možete me kontaktirati i za individualne Reiki tretmane.

Uživajmo u uspehu,

Snežana & ELIXIR for SUCCESS

Vidimo se!