NLP radionica - Prevaziđi barijeru unapredi karujeru

Pre ili kasnije, svi dođemo do malo zahtevnije situacije, nekog izazova u karijeri.

Ako je tako, otprilike, iskusniji znaju da je sve u redu i da je to sastavni deo napredovanja.

Međutim, izazovi su jedno, ali blokade, nešto totalno drugačije… Šta se dešava kada nekako „zaglavimo“ a ipak imamo sve resurse na raspolaganju, iz kog tačno razloga se to dešava?

Pravo da Vam kažem… i da postoji univerzalan odgovor na ovo pitanje, svako bi to tumačio iz svoje mape uma, u nekom delu bio u skladu sa time, u nekom ne.

Kako biste mogli da povežete to možete da povežete sa svojim ciljevima?
Kako pravilno formulisati ciljeve kada toliko toga “treba” i “mora”?
I čuveno pitanje: ,,Gde da nađem vremena za sve to što hoću da odradim?! Znam šta želim, ali toliko stvari mora i u vezi sa time i van toga….”
Ili malo naprednija verzija pitanja: ,,Kako da krenem u realizaciju ciljeva kada imam toliko stvari koje me blokiraju na svesnom nivou, ne smem ni da zamislim koliko toga ima na nesvesnom…”

Bilo bi lepo da krenemo “od početka”, kako legenda kaže:
,,I bi svetlost”, pa da vidimo, šta bi bilo dobro prvo da osvetlimo i osvestimo:
– Prvo da osvestimo da svaka prepreka, pre ili kasnije, blaže ili teže može biti prevaziđena.
– Drugo je da, i kada prevaziđemo prepreku, ostaju nam na raspolaganju lekcije u iskustvu koje su nam značajnije od bilo koje blokade koju “vučemo” već dugo. Jednostavno je, lekcije nam daju vetar u leđa, barijere otežavaju kretanje.
-Treće je da postoji niz različitih tehnika koje mogu da nam posluže da napravimo “mapu akcija” koje nam olakšavaju realizaciju cilja ili “mape ciljeva”.
– Četvrto je (opciono) naravno nagrada za postignuti rezultat.

Na interaktivnoj radionici ,,Prevaziđi barijeru unapredi karijeru” upravo fluentno prevazilazimo barijere i pronalazimo lekcije i načine da unapredimo karijeru.
Konkretno primenjujemo NLP alate i formiramo adekvatne postulate koji nam služe, kako za jedan, tako i za više ciljeva, odnosno mapu ciljeva.

Sve što radimo na radionici, imate kao resurs koji možete na dalje samostalno da primenjujete u realizaciji svih ostalih ciljeva, naravno, za bilo koji vid konsultacija ili individualne sesije, stojim Vam na raspolaganju.
Jedan od poklona koji možete da darujete sebi i dragim osobama jeste vetar u leđa kojim još bolje možete da raširite krila, ova radionica upravo tome i služi – da sklonite teret sa ramena i taj osećaj težine zamenite lakoćom kretanja leptirovih krila.

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati onako kako Vama najviše odgovara. Osim koučinga (IANLP), NLP radionica, ThetaHealing® sesija i obuka za različite Reiki stilove i nivoe, možete me kontaktirati i za individualne Reiki tretmane.

Uživajmo u uspehu,

Snežana & ELIXIR for SUCCESS

Vidimo se!