Zlatni Reiki

Zlatni Reiki otvara centre srca da nam pomogne da osetimo meku toplinu bezuslovne ljubavi. 

Frekvencija Zlatnog Reikija budi radost i mir u našim srcima. Otklanja tamu i niže aspekte, poput straha, preobražavajući ih u svetlost. Rastvara negativnost i otklanja naše neprijateljstvo prema drugima. Kad osetimo da su nam srca otvorena, lako nam je da osećamo zahvalnost. Frekvencija zahvalnosti privlači prosperitet i izobilje. U nauci je poznato da je elektromagneto polje srca 60 puta jače od elektromagnetnog polja mozga. Srce može da stvara čuda. Zlatni Reiki nam pomaže da dopustimo čudima da nam ulepšaju život.

Zlatni Reiki sastoji se iz tri stepena. Preporučena pauza između svakog stepena je minimum 5 dana. 

Drugi i Treći stepen pojačavaju prvi stepen. Po završetku trećeg stepena, osoba stiče zvanje Majstora

Učitelja i sposobnost prenošenja znanja.

Više detalja o ovoj metodi možete pronaći ovde.

Za više informacija i za sva potrebna i dodatna pitanja u vezi sa ovom obukom možete da me kontaktirate onako kako Vama najviše odgovara.

Želim Vam puno uspeha u radu i da otkrijete svoje potencijale i talente, da briljirate na svim poljima, uvek i svuda!

Osim koučinga (IANLP), NLP radionica, ThetaHealing® sesija i obuka za različite Reiki stilove i nivoe, možete me kontaktirati i za individualne Reiki tretmane.

Za sve ljude dobre volje koji izaberu mene za jednog od svojih Učitelja bilo kog stila Reikija pružam i besplatnu podršku i u vidu zatvorene Facebook grupe u kojoj delim značajne smernice, kanalisane informacije i dodatne materijale koji mogu da služe vašem ličnom i profesionalnom napretku i razvoju.

,,Kada te svetlost čačlucne, najbolje u tebi svetlucne.“

Sve najbolje u daljem radu, neka vas srećne misli prate i sa radošću da stvarate! 

Snežana & ELIXIR for SUCCESS