Zlatni Reiki

Zlatni Reiki nas rekonektuje sa Višim Ja, sa spiritualnim aspektom koji drži ključeve istinske sreće i božansku unutrašnju mudrost.

Zlatni zrak je frekvenciono najviši koji se može konektovati sa ljudskom zemaljskom energijom. On je izuzetno čist i njegovi kvaliteti su svetlost, ljubav i mir. To je nežna i suptilna energija koja čini da se osećamo vitalnim i živim. Smatra se da je zlatno svetlo najjače svetlo transformacije u fizičkom univerzumu.

Zlatni Reiki otvara centre srca da nam pomogne da osetimo meku toplinu bezuslovne ljubavi. 

Frekvencija Zlatnog Reikija budi radost i mir u našim srcima. Otklanja tamu i niže aspekte, poput straha, preobražavajući ih u svetlost. Rastvara negativnost i otklanja naše neprijateljstvo prema drugima. Kad osetimo da su nam srca otvorena, lako nam je da osećamo zahvalnost. Frekvencija zahvalnosti privlači prosperitet i izobilje. U nauci je poznato da je elektromagneto polje srca 60 puta jače od elektromagnetnog polja mozga. Srce može da stvara čuda. Zlatni Reiki nam pomaže da dopustimo čudima da nam ulepšaju život.

Izvor zlatnog svetla je energija Hristosvesnosti, gde nema dualnosti. Svest se podiže na nivo na kome je jasno da postoji jedinstvo svih bića i svih iskustava, jedinstvo s Bogom. Povezivanje sa Hristosvesnošću pomaže da se setimo svoje životne svrhe. Fokus je na energiji srca radi rekonektovanja sa bezuslovnom ljubavlju. Zlatni Reiki ima dve komponente – Zlatno svetlo i Izvor zlatnog svetla. Inicijacija u energiju Izvora zlatnog svetla dešava se na trećem stepenu.

Pri radu sa Zlatnim Reikijem ne dolazi do osetnog čišćenja, jer zlatna energija ne pročišćava, već transformiše na licu mesta u svetlost i ljubav blokade i negativnosti na koje naiđe.

Vreme potrebno za izvođenje tretmana Zlatnog Reikija je 10 minuta.

Tvorac Zlatnog Reikija je Ole Gabrielsen iz Danske.

Sistem Zlatni Reiki sastoji se iz tri stepena.

Preporučeni razmak između svakog stepena je 5 dana.

Drugi i treći stepen pojačavaju prvi stepen.

Po završetku trećeg stepena, osoba stiče zvanje Majstora učitelja i sposobnost prenošenja znanja.

Frekvencija Zlatnog Reikija drugačija je od frekvencije Kundalini Reikija i obuka se može (može ali ne mora) pohađati pre obuke za Kundalini Reiki, ali preporuka je da se Zlatni Reiki pohađa nakon završenog III ili bar II stepena Kundalini Reikija, da bi energetsko polje praktičara bilo što pročišćenije za potpune dobrobiti koje donosi Zlatni Reiki. 

Zašto?

Kundalini Reiki usklađuje naš biohemijski i bioelektrični sistem i fizičku materiju sa energijom Zemlje. Buđenjem Kundalini postajemo u potpunosti uzemljeni u svojim telima. Većina nas nije sinhronizovana sa svojom Kundalini životnom silom, pa su nam stoga instinkti za preživljavanje i opstanak slabi. Ne živimo kroz svoja srca i umovi nam se bore da izbegnu fizičke i emotivne potrebe tela. Uz Kundalini Reiki osećamo da smo u svojim telima, želimo da vežbamo, hranimo se zdravo, adekvatno se odmaramo i imamo zdrave odnose i životni stil.

Obuke držim i individualno (po dogovoru) i u grupama, i ove obuke je moguće pohađati i online (u realnom vremenu) i uživo (u prostoru). 

Za sve ljude dobre volje koji izaberu mene za jednog od svojih Učitelja bilo kog stila Reikija pružam i besplatnu podršku i u vidu zatvorene Facebook grupe u kojoj delim značajne smernice, kanalisane informacije i dodatne materijale koji mogu da služe vašem ličnom i profesionalnom napretku i razvoju.

Snežana & ELIXIR for SUCCESS